Vanaf 3 maart is het eindelijk zover. Wij mogen weer open! Uiteraard wel met de nodige voorwaarden, maar wij zijn blij dat wij u weer mogen ontvangen in onze winkel. Wij zorgen ervoor dat onze experts aanwezig zijn in de winkel om  u te voorzien van een zo goed mogelijk advies.

Hoe maak ik een afspraak? 

Stap 1: Neem telefonisch contact met ons op via 070-3462264
-
Stap 2: Wij zullen u een aantal vragen stellen over het doel van uw bezoek, waarna wij samen een geschikte datum, tijd en duur van uw bezoek inplannen
-
Stap 3: Tot slot zullen wij een aantal medische vragen stellen om vast te stellen dat uw bezoek zo weinig mogelijk risico's met zich zal meebrengen

 

 

Komt de afspraak die u heeft gemaakt toch niet uit? Geen probleem, neem gerust contact met ons op om een nieuwe afspraak in te plannen.

LET OP: uw online bestelling zelf ophalen in de winkel is nog steeds mogelijk ZONDER AFSPRAAK (zie verzendopties bij het afronden van uw bestelling). De stappen hierboven zijn uitsluitend bedoeld voor klanten die rond willen kijken in de winkel en daarbij gebruik willen maken van de service van onze experts.

COVID-19 VEILIGHEIDSMAATREGELEN

In het kader van de veiligheid van onze klanten en medewerkers stellen wij een aantal veiligheidsmaatregelen op bij het afhalen van uw bestelling. Daarom vragen wij het volgende:

  • Kom alleen onze winkel bezoeken. Wilt u toch met zijn tweeën komen? Laat het dan even weten aan onze medewerker bij het maken van de afspraak, dan zullen wij kijken of dit ingepland kan worden.
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand van andere klanten en medewerkers
  • Draag een mondkapje bij het bezoeken van de winkel
  • Heeft u zelf last van een neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan telefonisch contact met ons op om de afspraak te verplaatsen.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat onze medewerkers zich ook aan deze regels houden.